Miten Whatsapp-konseptimme toimii?

Putkifix on tuonut asiakkailleen uuden ja nykyaikaisen tavan tilata LVI-huoltotöitä. Tilaus käy helposti Whatsapp-sovellusta hyödyntäen. Selkeistä töistä pystymme antamaan tarjouksen tai kustannusarvion. Tapa tilata töitä käy helposti niin kotiin kuin työpaikalle. Sovellusta voi käyttää kuluttajat, yritykset, isännöitsijät, huolto- ja taloyhtiöt tai oikeastaan kaikki, joilta löytyy Whatsapp-sovellus puhelimesta. Whatsapp-palvelu on avoinna arkisin klo 8.00 – 16.00 vastaamme viestiisi heti seuraavan ammatilaisen vapauduttua. Kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Whatsapp-numeroon ei voi soittaa. Kiireellisissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyden p. 0408288020.
 

1. Ota useampi tarkka kuva operoitavasta kohteesta läheltä ja kaukaa. Käytä valoa, kameran salama usein vääristää kuvaa. Lisää niin laaja selostus asiasta kuin tiedät.
Lisäksi meitä kiinnostaa:
Missä kohde sijaitsee?
Onko kohde omakoti-, kerros-, rivitalo tai liikehuoneisto. Minkä ikäinen talo?
Lähimmät kalusteen, huoneiston/talon vesisulut?

2. Muista että sinun on tallennettava Whatsapp-numeromme puhelimeesi ennen kuvien lähettämistä. Tai vaihtoehtoisesti voit painaa alla olevasta linkistä. 

3. Keskustelussa ammattilainen voi pyytää lisätietoja tai uutta kuvaa asioiden varmistamiseksi. Mikäli työ on selkeä ja saamme kattavat tiedot kohteesta, saatte tarjouksen työstä. Vaihtoehtoisesti teillä on aina mahdollisuus tilata työ tuntityö perusteisesti. Hinnaston löydätte täältäMikäli työn arvioiminen jää kuvien ja keskustelun jälkeen vielä joiltain osin epäselväksi, ehdotamme työtä tuntityöperusteiseksi. Pystymme kuitenkin usein arvioimaamaan työn keston, mutta tarvikkeiden käytön laajuus selviää vasta paikan päällä.

4. Saatuanne joko tarjouksen tai tuntityöperusteisen hinta-arvion katsotaan sopiva asennusaika. Huom. Edellistä työtä asentajamme ei jätä kesken. Ei sinunkaan työtä. Siksi sovituilla keikoilla on 2h aikaikkuna sovitusta kellonajasta. Eli klo 12.00 sovitulle keikalle asentaja tulee välillä 11.00-13.00. Mikäli haluatte tarkan saapumisajan on siitä sovittava erikseen. Asentajan ensimmäinen aamuaika on kuitenkin varma, mutta suosituin.

5. Mikäli ette ole paikalla työn valmistuttua kuittaa asentaja sen teille viestitse.

6. Helppoa. Vai mitä? Kokeile vaikka…